Zategao se, uradio zube, smršao i... Od starog Mace nije ostalo baš ništa: Voditelja ne biste prepoznali na ulici
Foto: Dragan Kadić

opa bato!

Zategao se, uradio zube, smršao i... Od starog Mace nije ostalo baš ništa: Voditelja ne biste prepoznali na ulici

Društvene mreže preplavljene su njegovim novim izgledom i svi komentarišu vrlo vidljivu promenu

Objavljeno:

Dragan Marinković Maca odlučio je da potpuno promeni svoj izgled i podmladi se. Voditelj i glumac se neko vreme nije pojavljivao u medijima, a pre neki dan stao je pred kamere jedne televizije i šokirao sve. Društvene mreže preplavljene su njegovim novim izgledom i svi komentarišu vrlo vidljivu promenu.

Osim promena na licu, koje je, jasno se vidi, Maca zategao, uradio je i nove zube, a sredio je i frizuru. Dragan je, kako se može primetiti, skinuo i kilograme.

Više nema veliki stomak i podbradak, a i sveže je preplanuo. Dok se njegova promena nekima dopala, neki i nisu oduševljeni, pa su se nizali različiti komentari.

Maca se zategao, uradio je i nove zube, a sredio je i frizuru
Maca se zategao, uradio je i nove zube, a sredio je i frizurufoto: TV Prva prinscreen

- "Mislila sam da je ovo stari snimak, top izgleda. Malo je preterao. Isti Boki 13. Stajling je prešao igricu", samo su neki od komentara na mrežama. Ono što je takođe drugačije nego inače, kada je lik Marinkovića u pitanju, jeste i njegov stajling. On se na ovom događaju pojavio u satenskom sakou crvene boje, u majici s dubokim dekolteom i sa zlatnim lancem.

Inače, Maca je među prvim muškarcima s javne scene, još pre nekoliko godina, istetovirao obrve i redovno ide na korekciju.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Marinković je nedavno proslavio deceniju braka s dvadeset godina mlađom suprugom Jovanom. Ljubav im se desila na prvi pogled, a trenutke njihove svakodnevice njegova žena često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Bonus video:

07:11

Sin koji je zlostavljao majku rekao je jezivu stvar Stručnjaci o nasilju u porodici: Ovi problemi u detinjstvu utiču na odnos

(Espreso/Kurir/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.